Chcete prestať fajčiť, no stále vám to nejde? Alternatívou sú nikotínové sáčky.

Chcete prestať fajčiť, no stále vám to nejde?

Alternatívou sú nikotínové sáčky.

 

Tabakový priemysel pod tlakom zmien vo svetových legislatívach a navyšovania spotrebných daní, po celom svete postupne obmedzuje v predaji rôzne druhy cigariet, ktoré sa tvária nevinne v edíciách ako light, fruity či flavoured. Tento rok ochutené cigarety zmizli aj z nášho trhu. Zaujímavé je, že rozvinutá ekonomika ako Švajčiarsko ich stále predáva dokonca v divokých „pukacích“ kombináciách.

Zavádzajúce marketingové ťahy sú na oko prekrývané obrázkami z operácií a varovaniami pred rakovinou. Fajčiari sú však už voči týmto obrázkom imúnni. Bolo obdobie, keď ste si okamžite kúpili čierny box na cigarety, aby ste nevideli muža s dierou v pľúcach na krabičke. (Tiež pekná ukážka rýchlopominuteľného biznisu.) Čo nevidíte, to sa nestalo. Je to však rozumný prístup dospelého človeka, ktorý si je vedomý škodlivosti fajčenia?

Myslíte si, že keď si zapálite, fajčíte ručne zbierané voňavé tabakové listy z kubánskej plantáže od krásnej zberačky?

Nie. Vdychujete tabakové zvyšky nekvalitných listov a stoniek, ktoré sú zmiešané s asi s tisíckou ďalších látok. Schválne, vedeli ste, že arzén zabíja nie len v Poirotovych prípadoch staré dámy, ale aj potkany, či formaldehyd mole? Že kadmium je umelé hnojivo a decht sú usadené sadze v komíne? Túto „fajnovú“ zmes si navyše zapálite a každým potiahnutím príjmate oxid uhoľnatý, ktorý pôsobí asi tak, ako keď sa v zavretej garáži nadýchate splodín z výfuku vášho auta.

Jediné, kvôli čomu však siahate po cigarete, sú však len tie 1 – 3 gramy nikotínu, na ktorý si vaše telo za roky zvyklo. Všetky ostatné karcinogény a jedy si teraz môžete jednoducho odpustiť a telu už viac tak výrazne neškodiť. Už sme vám povedali, čo sú nikotínové sáčky a ako ich používať.

Vedeli ste však to, že práve nikotínové sáčky môžu byť riešením vášho problému? Telo a myseľ sú závislé od nikotínu. A zvyky nás ovládajú. Prvým krokom ako zredukovať fajčenie, je nahradenie cigariet niečím, čo obsahuje aktívnu látku, ktorú potrebujete.

Kúpim si náplasť a hneď prestanem fajčiť. Omyl.

Nebudete prvý ani posledný, ktorý spraví rozhodnutie zo dňa na deň a vyberie sa plný elánu do lekárne. Už len v množstve sortimentu na odvykanie od fajčenia je náročné sa vyznať. Od rôznych koenzýmov, kudzu bylín, pastiliek na cmúľanie, náplastí, sirupov, sprejov až po žuvačky. Výber je nekonečný, účinok otázny.

Ak by ste radi išli osvietenejšou a lacnejšou formou, ponúkame vám alternatívu v podobe nikotínových sáčkov. Obsahujú rôzne gramáže nikotínu spolu s prírodnými arómami podľa chuti. Bez akýchkoľvek chemických aditív a už vôbec nie v stovkých až tisíckach ako pri tabakových cigaretách.

Zamyslite sa nad tým, koľko cigariet denne spotrebujete. Vynásobte krát cca 2 g nikotínu. Odvykanie od fajčenia prirodzenou cestou spočíva v znižovaní dávok nikotínu, ktorú si viete sami odsledovať. Vaše telo tak neutrpí šok a bude sa vedieť novej situácii prispôsobiť.

Mesiac používania nikotínových sáčkov zostaňte na svojej „štandardnej“ dávke. Ďalších 30 dní sa snažte zredukovať počet sáčkov na ¾ až sa dostanete na minimálny príjem v horizonte 4 mesiacov, kedy sa telo závislosti začne zbavovať.

Takto sa nemusíte obávať nepríjemných abstinenčných príznakov ako sú bolesti hlavy, triaška, napínanie na zvracanie, podráždenosť, nervozita, nízke sústredenie.

Ďalším benefitom pre vás a vaše okolie bude fakt, že za vami nebude chodiť závan cigaretového dymu, poďakuje sa vám vaša rodina aj šéf, ktorý vám sleduje fajčiarske prestávky. Diskrétny nikotínový sáčok je vhodnou voľbou pre každého, kto nechce svoje telo tráviť a trápiť ťažkými kovmi.

Začnite už dnes, objednajte si krabičku nikotínových sáčkov za cenu balíčka cigariet a splňte si svoje novoročné predsavzatie tentokrát už naozaj.

Používáme ověření věku Adulto