Jednorazová cigareta Salt Switch

Jednorazová cigareta Salt Switch pre tých, ktorí radi skúšajú niečo nové

Jednorazová cigareta Salt Switch je skvelým riešením, ak nemáte radi stereotyp. K dispozícii je široká ponuka príchutí, vďaka čomu si na svoje príde úplne každý. Poteší aj jednoduché používanie a praktická LED indikácia. Akými ďalšími výhodami sa môže pochváliť?

Elektronická jednorazová cigareta bez nutnosti nabíjania

Jednorazové cigarety sú charakteristické tým, že majú kompaktné balenie. Zmestia sa úplne všade a nemusíte ich nabíjať ani dopĺňať. Majú integrovanú batériu s určitou kapacitou, ktorá sa udáva v počte potiahnutí.

Salt Switch má batériu s kapacitou 350 mAh, čo predstavuje 600 poťahov. Má teda pomerne dlhú výdrž. Po vybratí z obalu ju môžete začať hneď používať. Bez toho, aby ste ju zapínali alebo inak pripravovali.

A ako sa teda cigareta spúšťa? Automaticky, stačí ju len priložiť k ústam. Žeravenie sa spustí po prvom potiahnutí. 

Rôzne príchute pre každého

Elektronická cigareta Salt Switch má viacero príchutí. Tým zaisťuje, že každý, kto ju chce vyskúšať, si príde na svoje. Zvoliť môžete chutné ovocie, napríklad čučoriedku alebo jahodu, či rôzne jeho kombinácie ako jahoda a jablko, prípadne osviežujúci mentol.

Salt Switch poskytuje každému úplne iný a nový zážitok z fajčenia. Silná chuť je jedinečná a veľmi podobná skutočnému ovociu. Nikotín je v cigarete prítomný vo forme nikotínovej soli, vďaka čomu nevytvára dráždivý pocit v hrdle a podporuje rýchlejšie vstrebanie v tele.

Jednoduchá kontrola batérie

Jednorazová cigareta Salt Switch sa nenabíja. Keď je batéria vybitá, stačí ju vyhodiť a začať používať novú. To, v akom stave cigareta je, zistíte pomerne jednoducho - pomocou LED indikátora. Ak bliká, batéria je vybitá a vy tak môžete vyskúšať inú príchuť alebo si zaobstarať znova svoju obľúbenú.

Používáme ověření věku Adulto